Om gårdene

de3gårde 3 570

Balle

Jeg hedder Helle og er gift med Steen. Vi har Katrine og Mikkel, der er i skolealderen. Jeg er butiksuddannet men har været dagplejer i Odder kommune i 8 ½ år - og har tidligere arbejdet både i vuggestue og SFO. Jeg bor på et nedlagt landbrug mellem Snærild og Balle. Mit hjem er røgfrit - og vi har ingen husdyr indenfor men heste og katte udenfor. Jeg er optaget af at skabe en stabil og tryg hverdag - og at anerkende børnene i deres forskellighed.

Helle Calmar Christensen

Bakkegårdsvej 39, 8300 Odder
Find vej

de3gårde 2 570

Balle:

Jeg hedder Jette, er gift med Jes og har tre voksne børn. Vi bor midt i Balle by på en firelænget gård med 1 trd. land have og har hest, æsel, høns og kaniner. Jeg har bred pædagogisk erfaring. Jeg har arbejdet med både små og store børn gennem 30 år - ligesom vi fungerer som aflastnings- og plejefamilie. For mig er det vigtigt at møde alle med tolerance og vilje til samarbejde, ligesom børnenes læring og udvikling er i fokus hos mig. Mit hjem er røgfrit.


Jette Andersen

Drammelstrupvej 16, 8300 Odder
Find vej

de3gårde 1 570

Fensholt:

Jeg hedder Jette - jeg er gift med Kjeld og har to store børn Anne og Andreas. Vi bor på et nedlagt landbrug med masser af plads både inde og ude, hvor vi har heste, grise og køer som naboer. Jeg har arbejdet med børn i mere end 30 år, heraf 25 år i vuggestue - og jeg mener, at en rolig og forudsigelig hverdag er noget af det vigtigste for, at små børn kan trives og udvikle sig. Mit hjem er røgfrit - og vi har hund, kat og en kanin.Jette Rynkeby Sørensen

Skovlyvej 4, 8300 Odder
Find vej